Cupon de Reducere

Cupon reducere este un cod cadou acordat clientilor Articole Copii Online. Cu acesta clientii pot beneficia de discount-uri prestabilite pentru fiecare produs sau categorie de produs in parte.

Perioada de valabilitate a Cuponului de reducere este fixa si stabilita inainte de a se acorda clientului acest cod si intra in vigoare la data la care incepe promotia pentru care se acorda Cuponul de reducere, sau odata intrat in posesia clientului in cazurile in care se acorda individual.

Modul de utilizare a Cuponului de reducere este cat se poate de simplu. Acesta trebuie introdus in momentul efectuarii comenzii pe Articole Copii Online, in campul special destinat din pagina produsului. Imediat dupa introducere, preturile produselor din cosul tau vor fi recalculate in functie de discounturile codului tau.

Cuponul de reducere se poate folosi de fiecare data cand faci o comanda pe Articole Copii Online cu conditia ca acest cod sa fie in perioada lui de valabilitate. De fiecare data cand vei utiliza codul, vei beneficia de discouturile aferente, discounturi care se vor face cunoscute atunci cand primesti Cuponul de reducere.

Pentru produsele pentru care, din diverse motive, Cuponul de reducere nu se aplica, in detaliile produsului veti gasi afisat mesajul: "Acest produs nu beneficiaza de cupon reducere."

Cautare Cupon de Reducere ...

Copyright © 2018 Articole Copii Online. Toate Drepturile Rezervate.