Cum Comand

Pentru a plasa o comanda la Articole Copii Online nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli de la alegerea produselor si pana la confirmarea informatiilor comenzii, iar apoi expedierea ei catre echipa noastra.

Autentificare

Primul pas pentru a comanda pe Articole Copii Onlineeste sa iti creezi un cont de client.
In cazul in care ai deja un cont de client, te rugam sa te autentifici.
Autentificarea se poate face oricand in timpul navigarii tale pe site-ul Articole Copii Online.

Alegerea produsului

Foloseste meniul din stanga site-ului sau functia de cautare pentru a ajunge la produsele dorite. Poti naviga cu usurinta atat prin lista categoriilor de produse cat si prin cea a producatorilor.

Adauga in cos

Odata ales produsul dorit, nu trebuie decat sa folositi butonul "Adauga in cos". In acest moment produsul este directionat catre cosul tau de cumparaturi iar tu poti naviga in continuare pe site pentru a vizualiza si alte produse.
Din cosul tau de cumparaturi, ai posibilitatea de a reveni la lista produselor, de a actualiza sau modifica cantitatea produselor, de a renunta la unul dintre produse pentru a adauga altul in cos sau de a salva produsele pentru a reveni intr-un alt moment la finalizarea comenzii.
Te rugam sa iti alegi metoda prin care doresti sa platesti inainte de a finaliza comanda.
De asemenea, daca beneficiezi de Cupon reducerete rugam apasa butonul "Am cupon reducere" si introdu acest cod pentru a beneficia de discounturile aferente. Detalii Cupon reducere.

Finalizarea comenzii

Dupa ce toate produsele dorite se afla in cos, te rugam sa apesi butonul "Trimite comanda".
Daca nu te-ai autentificat pe site la inceputul cautarii, in momentul in care doresti sa finalizezi comanda va trebui sa te autentifici cu datele tale personale. Daca nu ai un cont creat, acum este momentul sa iti creezi unul.

Datele tale pentru livrarea comenzii

Poti vizualiza datele tale pentru aceasta comanda. Te rugam sa verifici corectitudinea tuturor datelor introduse in acest formular pentru a evita posibilele inconveniente.
Poti modifica datele tale in cazul in care doresti acest lucru, urmand ca modificarile sa se salveze automat in contul tau. De asemenea poti introduce o alta adresa de livrare pentru comanda ta in cazul in care adresa la care doresti sa iti trimitem coletul difera de adresa ta de contact.

Confirmarea comenzii

Felicitari! Ai ajuns in stadiul in care trebuie sa verifici si sa confirmi corectitudinea informatiilor comenzii tale. Acest pas este o ultima masura de siguranta.
Daca doresti sa faci orice fel de modificare legata de detaliile de facturare, de adresa de livrare sau de modalitatile de plata, in meniul din dreapta din aceasta locatie poti efectua aceste modificari.
Acum apasa butonul "Trimite comanda" si comanda ta va ajunge in baza noastra de date pentru a fi procesata.
In scurt timp vei fi contactat de catre un consultant vanzari Articole Copii Online pentru a stabili impreuna cu acesta toate detaliile legate de comanda ta.

Important

Dorim sa te asiguram ca pachetul pe care Articole Copii Online ti-l trimite in cel mai scurt timp posibil, contine pe langa produsele comandate si eventualele accesorii care vin in cutia standard a produsului, atat factura produselor cat si certificatele de garantie pentru acestea.

Pentru informatii suplimentare legate de comanda ta, suna la oricare dintre numerele de telefon de mai jos, scrie-ne un e-mail la adresa contact@articolecopiionline.ro sau acceseaza pagina Contact si completeaza formularul online.

Copyright © 2018 Articole Copii Online. Toate Drepturile Rezervate.