Politica de Confidentialitate

Acordam o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale, dorind sa va simtiti in siguranta in timpul vizitarii site-ului. Protectia datelor dumneavoastra personale in faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama in cursul tuturor procesarilor derulate in compania noastra.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Articole Copii Online isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare în prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Protectia datelor".

Culegerea si procesarea datelor cu caracter personal

Accesand si utilizand site-ul www.articolecopiionline.ro, sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea "Autentificare". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Articole Copii Online nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti, de exemplu atunci cand va creati un cont, cand va inregistrati, cand optati pentru primirea informatiilor prin posta electronica sau sms, cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand incheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Securitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Articole Copii Online are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si comert in magazine de specialitate.

Folosirea datelor cu respectarea obligatiilor legale

Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru inregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor dumneavoastra de asemenea si pentru a va furniza informatii legate de promotiile sau activitatiile desfasurate de Articole Copii Online prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul dumneavoastra poate duce la impiedicarea bunului mers al operatiilor necesare pentru ca dumneavoastra sa intrati în posesia produselor si serviciilor noastre.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul dumneavoastra. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan national.

Pastrarea datelor cu caracter personal

Articole Copii Online a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

Posibilitatea de a alege

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Datele dvs.personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si eventual pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Articole Copii Online. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Articole Copii Online certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Articole Copii Online, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune în miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Cookie-uri - sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului www.articolecopiionline.ro acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul.

www.articolecopiionline.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.

Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa contact@articolecopiionline.ro. In cazul oricaror Propuneri, sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.

Copyright © 2017 Articole Copii Online. Toate Drepturile Rezervate.